Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Terapia e Masazheve

  TERAPIA E MASAZHEVE

  Secili prej nesh ka çelësin e shërimit të tij, por trupi nganjëherë ka nevojë për pak ndihmë. Në Aura, ne ofrojmë mënyrën më të mirë për të rigjetur ekuilibrin dhe pikëmbështetjen në një mjedis miqësor të krijuar për komfortin e klientit. Masazhet çlodhëse do t’ju japin qetësinë e trupit dhe mendjes, por edhe më shumë. Trajtimet e rregullta do t’ju ripërtërijnë dhe riparojnë, duke ju ndihmuar të jeni gati për jetën.

  (Seancat e vlefshme: 30 minuta, 60 minuta, 90 minuta)

  Masazh Suedez

  Masazh me Gurë të Nxehtë

  Masazh me Aromaterapi

  Masazh të Thellë

  Masazh Shiatsu

  Masazh Tajlandez

  Masazh Prenatal

  PYETJET E SHPESHTA

  1- Çfarë duhet të pres pas një masazhi?

  Menjëherë pas një masazhi, disa njerëz ndjejnë energji të shtuar, por shumica e njerëzve ndihen të relaksuar, të përgjumur ose edhe pak të trullosur. Njerëzit ndonjëherë ndiejnë dhimbje për një ose dy ditë, por kjo është normale. Është e rëndësishme të pini shumë ujë pas masazhit tuaj, në mënyrë që të largoni toksinat që janë çliruar gjatë trajtimit.