Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Nefrologjia

  Kushdo me shenja ose simptoma të mosfunksionimit kronik, të moderuar ose të rëndë të veshkave ka nevojë për një nefrolog të mirë për diagnozën, trajtimin dhe parandalimin e kushteve që lidhen me sistemin renal. Specialisti i nefrologjisë i Aurës është zgjedhja e duhur kur keni të bëni me probleme të veshkave si:

  • Çrregullime glomerulare
  • Anomali urinare
  • Sëmundje tubulointersticiale
  • Sëmundjet vaskulo-renale
  • Insufiçenca renale
  • Gurë në fshikëz dhe në veshka
  • Infeksione të veshkave
  • Kanceri i veshkave, fshikëzës dhe uretrës
  • Pasojat e sëmundjeve si diabeti dhe presioni i lartë i gjakut në veshka
  • Sindroma nefrotike dhe nefrit
  • Pasojat e ilaçeve dhe toksinave në veshka
  • Dializa dhe pasojat afatgjata të saj
  • Sëmundjet autoimune
  • Sëmundja policistike e veshkave
  • Hidronefroza