Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top
  Image Alt

  Teknologjia

  TEKNOLOGJIA CUTERA

  Cutera krijon zgjidhje të reja që u japin profesionistëve mjekësor të estetikës fuqinë për t’u përshtatur, zhvilluar dhe qëndruar në krye të fushës në mënyrë që të mund t’i ofrojnë kënaqësi të vërtetë të pacientit. Ideimi, eksplorimi, dizenjimi, testimi dhe zhvillimi i zgjidhjeve të reja është baza e proçesit tonë që ka krijuar një pajisje të vetme në llojin e saj. Pajisjet Cutera trajtojnë një gamë të gjerë aplikimesh mjekësore estetike Fytyrë + Trup – me rezultate që kënaqin pacientin dhe zhvillojnë biznesin.

  Nga problemet vaskulare deri te pigmentimi, tatuazhet dhe modelimi i trupit, Cutera ofron teknologjinë më të mirë në fushën e saj.

  20 Vite Inovacion

  Në Cutera, ne krijojmë zgjidhje të reja që u japin profesionistëve mjekësorë të estetikës fuqinë për t'u përshtatur, zhvilluar dhe për të qëndruar në krye të fushës së tyre në mënyrë që të mund t’i ofrojnë kënaqësi të vërtetë të pacientit. Ideimi, eksplorimi, dizenjimi, testimi dhe zhvillimi i zgjidhjeve të reja është baza e proçesit tonë që ka krijuar një pajisje të vetme në llojin e saj.

  Modelim i personalizuar i trupit

  Evolucioni i ardhshëm

  truSculpt iD është zgjidhja më e fundit e trajtimit të modelimit të trupit nga Cutera, duke ofruar një zgjidhje të personalizuar, të kryer pa duar ose me dorë për të revolucionarizuar trajtimin tuaj. Kjo platformë monopolare RF, e fuqishme, jo-invazive, përshtatet me nevojat individuale të pacientëve dhe bën kontrollin e temperaturës në kohë reale për rezultate të vërtetuara klinikisht. truSculpt iD trajton shtresën e dhjamit subkutan, duke rezultuar në një reduktim të dhjamit mesatarisht prej 24%

  truSculpt iD ofron një teknologji inovative RF që jep rezultate të provuara klinikisht për të zgjeruar biznesin tuaj të modelimit të trupit. Shpejtësia e sistemit lejon trajtime të personalizuara për barkun dhe krahët njëkohësisht, bazuar në nevojën e pacientëve në një protokoll trajtimi 15-minutësh.

  truSculpt iD është një shtojcë e re në pajisjet pjesë të fushës jokirurgjike të modelimit të trupit. Shumica e pacientëve thonë se trajtimi ngjan me një masazh me gurë të nxehtë. Shumë shohin rezultate që në gjashtë javët e para dhe vazhdojnë të shohin përmirësim deri në 12 javë.

  Rimodelim i vazhdueshëm i lëkurës

  me rezultate të theksuara

  Secret™ PRO është një qasje jo-konvencionale për rigjallërimin e lëkurës duke kombinuar në mënyrë të veçantë në një pajisje të vetme , dy teknologji të provuara klinikisht. Përdorimi i CO2 fraksional për riformimin e lëkurës dhe mikrogjilpëra me radiofrekuencë për rimodelimin e thellë të lëkurës, trajton në mënyrë efektive trashësinë e plotë të lëkurës nga epiderma, në shtresat më të thella të dermës, në mënyrë të ndarë ose së bashku. Proçedurat e personalizuara të Secret PRO ofrojnë mundësi të reja trajtimi bazuar në nevojat e pacientit, tipin e lëkurës dhe tolerancën e kohës së ndalur duke maksimizuar kthimin e investimit tuaj.

  Fraxis CO2 Laser

  Fraxis CO2 është një sistem superior i lazerit fraksional.

  Është një procedurë që çon rreze microlazer nga skanimi i lëkurës dhe nxit rigjenerimin e epidermës dhe dermës nga një efekt termal optimal.

  Përdoret për:

  -Përmirësimin e Teksturës në Rrudhat Fine dhe të Theksuara të Mimikës

  -Reduktimin e Poreve

  -Zbardhjen e Lëkurës

  – Lëkurën e dëmtuar nga Dielli/ Hiperpigmentimi/Quka

  – Hemangioma

  – Shenjat Akneike

  – Lytha/ Kondiloma

  – Hyperplasia Sebace

  – Keratozë Aktinike

  – Heqje Nishanesh

  – Lentigo

  – Ksantelazma  Fraxis CO2 Laser

  Fraxis CO2 është një sistem superior i lazerit fraksional.

  Është një procedurë që çon rreze microlazer nga skanimi i lëkurës dhe nxit rigjenerimin e epidermës dhe dermës nga një efekt termal optimal.

  Përdoret për:

  -Përmirësimin e Teksturës në Rrudhat Fine dhe të Theksuara të Mimikës

  -Reduktimin e Poreve

  -Zbardhjen e Lëkurës

  – Lëkurën e dëmtuar nga Dielli/ Hiperpigmentimi/Quka

  – Hemangioma

  – Shenjat Akneike

  – Lytha/ Kondiloma

  – Hyperplasia Sebace

  – Keratozë Aktinike

  – Heqje Nishanesh

  – Lentigo

  – Ksantelazma  Deka MOTUS AX

  Deka MOTUS AX kombinon efikasitetin e njohur të epilimit të lazerit Alexandrite 755 nm dhe teknologjinë inovative të dorës Moveo. Eliminon në mënyrë efektive qimet e tepërta, seancë pas seance, edhe në fototipet më të errëta. Është gjithashtu shumë efektiv në trajtimin e lezioneve beninje të pigmentuara. Sonda Moveo HR (Heqja e qimeve), me ftohje të integruar të lëkurës dhe menaxhim të rregullueshëm të parametrave, është projektuar për trajtime të thjeshta, të sigurta dhe pa dhimbje të fototipeve të lehta, por gjithashtu dhe mbi të gjitha të fototipeve të errëta, të njohura si kritike për përdorimin e kësaj gjatësi vale. Ngrohja progresive e gjëndrës së qimeve lejon arritjen e rezultateve të shkëlqyera edhe në prani të qimeve të holla dhe të hapura. Madhësia e madhe e pikës 20 mm lejon që zonat të trajtohen në më pak se 5 minuta.

  Icoone Laser Med

  Teknologji e fuqishme dhe inovative për trajtimin e fytyrës dhe trupit. Është gjenerata më e re e masazhit me vakum që lejon punë të saktë në indin lidhor. Trajtimi me lazer, duke ndikuar në funksionimin e indit lidhës, largon në mënyrë efektive celulitin, konturon trupin, shtrëngon lëkurën e lirshme si dhe redukton limfodemën, shenjat (cikatricet) dhe ngurtësimin e muskujve.

  Rezultatet janë të dukshme edhe pas trajtimit të parë. Për të sjellë rezultatet më të mira dhe efektet afatgjata të trajtimit, është thelbësore t’i nënshtroheni një cikli të tërë, që është 10 seanca, dy deri në tre seanca në javë për katër javë. Një deri në dy seanca në muaj do të jenë të mjaftueshme për të ruajtur rezultatet.

  Kohëzgjatja e trajtimit është 60 minuta për programin e plotë dhe 30 minuta për programin e fokusuar.

   

  Funksionet e Icoone Laser Med

  1. Anticelulit
  2. Konturimi i Trupit
  3. Rigjenerim i Lëkurës dhe Reduktimi i Strijave dhe Rrudhave
  4. Tonifikimi i Lëkurës
  5. Lifting i Fytyrës, Gjoksit dhe Dekoltesë
  6. Përmirësimi i Qarkullimit të Gjakut
  7. Drenazhi Limfatik
  8. Forcimi i Sistemit Imunitar
  9. Veprim Relaksues dhe Rigjenerues
  10. Shenjat (Cikatricet), Fibrozat dhe Aderencat
  11. Rezultatet nga Djegiet
  12. Para dhe Pas Ndërhyrjeve Kirurgjikale
  13. Rehabilitimi në Problemet e Gjirit
  14. Insuficienca Venoze dhe Limfoedema
  15. Shtatzënia
  16. Dhimbje dhe Inflamacion
  17. Tendinopatitë dhe Tensionet Muskulare

  18.  Mirëqenie, Stretching dhe Relaksim

  Icoone Laser Med

  Teknologji e fuqishme dhe inovative për trajtimin e fytyrës dhe trupit. Është gjenerata më e re e masazhit me vakum që lejon punë të saktë në indin lidhor. Trajtimi me lazer, duke ndikuar në funksionimin e indit lidhës, largon në mënyrë efektive celulitin, konturon trupin, shtrëngon lëkurën e lirshme si dhe redukton limfodemën, shenjat (cikatricet) dhe ngurtësimin e muskujve.

  Rezultatet janë të dukshme edhe pas trajtimit të parë. Për të sjellë rezultatet më të mira dhe efektet afatgjata të trajtimit, është thelbësore t’i nënshtroheni një cikli të tërë, që është 10 seanca, dy deri në tre seanca në javë për katër javë. Një deri në dy seanca në muaj do të jenë të mjaftueshme për të ruajtur rezultatet.

  Kohëzgjatja e trajtimit është 60 minuta për programin e plotë dhe 30 minuta për programin e fokusuar.

   

  Funksionet e Icoone Laser Med

  1. Anticelulit
  2. Konturimi i Trupit
  3. Rigjenerim i Lëkurës dhe Reduktimi i Strijave dhe Rrudhave
  4. Tonifikimi i Lëkurës
  5. Lifting i Fytyrës, Gjoksit dhe Dekoltesë
  6. Përmirësimi i Qarkullimit të Gjakut
  7. Drenazhi Limfatik
  8. Forcimi i Sistemit Imunitar
  9. Veprim Relaksues dhe Rigjenerues
  10. Shenjat (Cikatricet), Fibrozat dhe Aderencat
  11. Rezultatet nga Djegiet
  12. Para dhe Pas Ndërhyrjeve Kirurgjikale
  13. Rehabilitimi në Problemet e Gjirit
  14. Insuficienca Venoze dhe Limfoedema
  15. Shtatzënia
  16. Dhimbje dhe Inflamacion
  17. Tendinopatitë dhe Tensionet Muskulare
  18. Mirëqenie, Stretching dhe Relaksim
  You don't have permission to register

  Reset Password