Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Qerpikët

  Latisse është zgjidhja ideale për trajtimin e hipotrikozës, një term që përshkruan qerpikët jo të përshtatshëm ose minimalë. Përbërësi aktiv i bimatoprostit në Latisse mundëson rritjen e qerpikëve më të plotë, më të trashë dhe më të errët, duke ndihmuar në theksimin e syve. Latisse ofron rezultate krejtësisht natyrale pasi ndihmon në përmirësimin e qerpikëve tuaj natyralë duke rritur gjatësinë e fazës së rritjes, si dhe duke rritur numrin total të qimeve, duke eliminuar nevojën për zgjatime të rreme të qerpikëve ose përdorimin e tepruar të maskarës që shpesh dëmton qerpikët.

  PËRDORIMI I EFEKTSHËM I LATISSE

  Pavarësisht se rezultatet ndryshojnë në varësi të pacientit individual, përdoruesit fillojnë të shohin rezultatet në 8 javë dhe rezultatet e plota zakonisht mund të shihen në 12 deri në 16 javë. Në studimet klinike pas katër muajsh trajtimi, qerpikët ishin 25% më të gjatë, 106% më të trashë dhe 18% më të errët. Rritja është graduale dhe ndodh me kalimin e kohës. Pas katër muajsh trajtimi, shumica e pacientëve do të kalojnë në një “dozë mirëmbajtjeje” dhe do të përdorin Latisse dy ose tre herë në javë.

  SI FUNKSIONON

  Ashtu si flokët në kokë, edhe qerpikët mbijnë, rriten për një kohë dhe në fund bien. Latisse zgjat fazën e rritjes dhe rrit numrin e qimeve që mbijnë. Serumi Latisse aplikohet duke e lyer atë përgjatë vijës së sipërme të qerpikëve çdo natë me një nga aplikuesit sterilë të dhënë. Solucioni më pas shpërndahet automatikisht në vijën e poshtme të qerpikëve ndërsa ju mbyllni sytë.

  APLIKIMI I LATISSE

  Kompleti i aplikimit i lehtë për t’u përdorur, lejon administrimin e saktë të ilaçit. Ilaçi aplikohet me një furçë të përfshirë në komplet. Gjithçka që ju nevojitet është një pikë për qepallë çdo ditë për rezultate maksimale. Çdo recetë e Latisse përmban sasinë për tridhjetë ditë. Pacientët mund të ulin dozën e ilaçit pas disa muajsh.

  PYETJET E SHPESHTA

  1- A janë të përshtatshme për të gjithë trajtimet me Latisse?

  Latisse nuk është e përshtatshme për të gjithë. Ju nuk duhet të përdorni Latisse nëse jeni nën 18 vjeç ose nëse jeni shtatzënë, duke u përpjekur të mbeteni shtatzënë ose duke ushqyer me gji. Njerëzit me inflamacion aktiv intraokular, ose njerëzit që marrin ilaçe për problemet e syve, duhet të konsultohen me një mjek përpara se të përdorin Latisse.

  2- Cilat janë efektet anësore të Latisse?

  Efektet anësore të mundshme të Latisse përfshijnë:

  Kruajtje dhe skuqje të syve
  Tharje të syve
  Nxirje të qepallave
  Errësim i pigmentit në pjesët me ngjyrë të syve (Irisi)
  Rritje qimesh rreth syve, nëse ilaçi rrjedh apo pikon rregullisht nga qepallat

  3- A kushton trajtimi me Latisse më shumë se zgjatimet e qerpikëve?

  Latisse ka përfitimet e kostos së ulët të mirëmbajtjes në krahasim me alternativat e tjera si zgjatimet e qerpikëve.

  4- Çfarë ndodh kur ndërpret përdorimin e Latisse?

  Kur ndërpret përdorimin e Latisse, qerpikët tuaja do të rimarrin paraqitjen e tyre origjinale.

  Date: