Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top
  Image Alt

  Stafi Ynë

  Në Aura, ne nderojmë personin në tërësi përmes shërbimit të jashtëzakonshëm, duke zbukuruar si fiziken ashtu edhe shpirtëroren, dhe duke u lidhur me të vërtetë me çdo klient. Ky është objektivi i secilit prej anëtarëve të stafit të qendrës sonë dhe secili prej tyre sjell ekspertizën më të mirë për t’u siguruar që shëndeti, bukuria dhe ndjenja e mirëqenies tuaj të rikthehen në nivelin e tyre optimal.

  Staf mjekësor me kualifikim të lartë

  Ne ofrojmë kujdes të vazhdueshëm me cilësi të lartë, dhe kjo falë mjekëve tanë të specializuar.

  Me një theks të veçantë në kujdesin parësor dhe parandalues, mjekët tanë ofrojnë gjithashtu kujdesin më të mirë në trajtimin dhe menaxhimin e sëmundjeve me masa të shtuara sigurie. Ofrimi i kujdesit me cilësi të lartë dhe të sigurt nënkupton jo vetëm shmangien e dëmtimit për pacientët, por gjithashtu ofrimin e kujdesit në kohën e duhur, duke përdorur vetëm mjekimin e bazuar në fakte dhe sigurimin që kujdesi të jetë i respektueshëm dhe t'i përgjigjet nevojave dhe preferencave të pacientit. Në Aura, ne jemi të përkushtuar për të përmbushur këto objektiva për të gjithë pacientët, pa përjashtim.

  Infermierët e specializuar kozmetikë/estetikë

  Infermierët estetikë/kozmetikë të Aurës kanë një përvojë të madhe në administrimin e proçedurave dhe trajtimeve. Ata vlerësojnë reagimin e një pacienti ndaj trajtimeve dhe i edukojnë pacientët për kujdesin e mëvonshëm, si dhe i ndihmojnë ata të ndihen më mirë dhe të rrisin vetëbesimin. Sjellja e tyre e qetë, e kujdesshme dhe e dhembshur, si dhe ndjeshmëria për pacientët të cilëve u shërbejnë, tregohet në çdo hap të proçesit duke edukuar pacientët për proçedurat e bukurisë dhe kozmetike dhe duke i ndhimuar të marrin vendimin bazuar në njohuritë profesionale. Ne kemi një nga infermieret më të mira kozmetike për mbushësit e lëkurës dhe bukurinë e fytyrës, e cila është gjithashtu e specializuar në kirurgjinë estetike, gjë që i bën proçedurat tona një zgjedhje të sigurt dhe sjell rezultatet më të mira.

  Ekipi i transplantit të flokëve

  Ne zgjodhëm të marrim ekspertizën më të mirë në mbjelljen e flokëve duke bashkëpunuar me një ekip mjekësh të kualifikuar turq me më shumë se 20 vjet përvojë në transplantet e flokëve (FUE). Përvoja e tyre dhe përkushtimi ynë për të ofruar rezultatet më të mira për pacientët tanë, është kombinimi më i mirë për rezultatet më të mira.

  You don't have permission to register

  Reset Password