Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Radiologjia

  Radiologjia është jetike për pothuajse çdo sektor të kujdesit shëndetësor, duke përfshirë kirurgjinë, pediatrinë, obstetrikën, kujdesin ndaj kancerit, reagimin ndaj traumës, mjekësinë e urgjencës, sëmundjet infektive dhe më tepër. Radiologu ynë ka trajnimin e specializuar për të interpretuar imazhet mjekësore dhe për të dhënë raporte tek mjekët klinikë referues duke punuar kështu si një skuadër për të siguruar diagnozën dhe trajtimin më të mirë të sëmundjes tuaj.

  Klinika jonë ju ofron:

  • Eko e gjirit
  • Eko e tiroides
  • Eko e karotideve
  • Eko abdominale
  • Eko e pelvit