Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Reumatologjia

  Thuajse të gjithë përjetojnë herë pas here dhimbje të muskujve, kockave ose kyçeve. Kur dhimbja nuk kalon siç pritet, mund të nevojitet një ekzaminim shtesë. Është thelbësore të vizitoni një reumatolog më herët, për diagnozë dhe trajtim më të shpejtë që mund të parandalojnë dëmtimin e përhershëm

  të muskujve, kockave dhe nyjeve. Mjeku reumatolog i Aurës është i specializuar në të gjitha problemet muskulo-skeletore duke ofruar kështu ekzaminimin dhe trajtimin më të mirë për kushte të tilla si:

  • Artriti inflamator i gjunjëve, shpatullave dhe ijeve
  • tendinit
  • artriti reumatoid
  • osteoartriti
  • artriti psoriatik
  • osteoporoza
  • lupus
  • bursit
  • artriti gjigando-qelizor
  • sëmundja Behcet
  • skleroderma
  • polimialgia reumatike
  • polimiozit
  • dermatomiozit
  • sëmundja Paget
  • Spondylitis ankylozant
  • sindroma Reiter
  • artropatia reaktive(pasojë e çrregullimeve të zorrëve, sëmundjeve të lëkurës apo infeksioneve)
  • çermë
  • Sindroma Sjorgen
  • Artriti idiopatik juvenil
  • sarkoidoza