Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Kybella

  Plakja, gjenetika apo ndryshimet në peshë mund të krijojnë një mbushje të gushës. Ky shqetësim estetik i fytyrës që prek një gamë të gjerë të rriturish, i njohur gjithashtu si “mjekra e dyfishtë”, është një shqetësim i zakonshëm, por pak i trajtuar. Ndonjëherë, mjekra e dyfishtë mund t’ju bëjë të ndiheni dhe të dukeni më të vjetër dhe më të rëndë se sa jeni në të vërtetë.

  Kybella është një trajtim i injektueshëm i çertifikuar për të rriturit që janë të shqetësuar për mjekrën e dyfishtë (dhjami submental). Ky trajtim inovativ është i mirë për burrat dhe gratë që dëshirojnë të përmirësojnë pamjen e profilit të mjekrës së tyre.

  PËRDORIMI I EFEKTSHËM I KYBELLA

  Përpara fillimit të trajtimit, specialisti juaj i kujdesit shëndetësor do të ekzaminojë zonën poshtë dhe rreth mjekrës  për të përcaktuar nëse KYBELLA është e duhur për ju. Më pas, specialisti juaj do të përshtasë trajtimin tuaj me sasinë e dhjamit nën mjekër dhe synimet tuaja estetike.

  Trajtimi me injeksion mund të realizohet shumë shpejt. Brenda 15-20 minutash do keni hyrë dhe dalë nga klinika.

   

  Është krijuar për t’ju ndihmuar të arrini synimet tuaja specifikisht tek profili juaj i mjekrës.

  Nuk nevojitet ndërhyrjekirurgjikale.

  Pamja e profilit të mjekrës suaj do të përmirësohet vazhdimisht pas çdo trajtimi. Shumica e klientëve shohin përmirësime të mrekullueshme pas vetëm 2-4 trajtimeve.

  Pasi të arrini qëllimin tuaj, nuk është nevoja për t’u trajtuar sërish.

  SI FUNKSIONON

  Përbërësi aktiv në Kybella është acidi sintetik deoksikolik. Ky përbërës ndihmon në shpërbërjen dhe përthithjen e qelizave dhjamore. Acidi deoksikolik është një molekulë natyrore që gjendet në trup.

  Pas një sërë trajtimesh të personalizuara nga profesionistët tanë mjekësorë, përmirësimi në profilin tuaj të mjekrës do të shfaqet gradualisht. Kur injektohet në zonën nën mjekër, Kybella është krijuar për të gjetur dhe shkatërruar qelizat e dhjamit.

  PYETJET E SHPESHTA

  1- Si merret Kybella?

  Trajtimet mund të bëhen vetëm nga një specialist i kujdesit shëndetësor i trajnuar për KYBELLA. Në çdo trajtim, do merrni injeksione të vogla dhe të shumta poshtë mjekrës dhe proçedura e injektimit zgjat 15-20 minuta.

  2- Sa seanca të trajtimit KYBELLA më nevojiten?
  Duke qenë se profili i mjekrës së secilit është i ndryshëm, numri i trajtimeve ndryshon nga pacienti në pacient. Specialisti juaj i kujdesit shëndetësor do të ndihmojë në përcaktimin e seancave të trajtimit që ju nevojiten bazuar në sasinë dhe shpërndarjen e dhjamit submental dhe në synimet tuaja personale të trajtimit.

  3- Sa kohë duhet të kalojë nga një seancë e trajtimit Kybella te tjetra?

  Çdo seancë e trajtimit KYBELLA bëhet me një muaj diferencë dhe nuk duhen kryer më shumë
  se 6 trajtime.

  4- A do më nevojitet kohë për rikuperim?

  Pas trajtimit me KYBELLA, ka të ngjarë të keni enjtje, dhimbje, mpirje, skuqje dhe zona të forcuara në zonën e trajtuar. Këto nuk janë të gjitha efektet anësore të mundshme të KYBELLA. Telefonojini mjekut tuaj për këshilla mjekësore në lidhje me efektet anësore.

  Date: