Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Endokrinologjia

  MicroNeedling i quajtur edhe Dermal Needling ose Collagen Induction Therapy (Terapi me Induksion Kolagjeni) është një trajtim inovator, jo-ablativ që përdor një mjet të quajtur “Derma Pen” për të ripërtërirë lëkurën.

  Derma Pen përdor gjilpëra shumë të holla prej çeliku inoks që shpojnë lëkurën duke krijuar kanale të vogla thellë brenda sipërfaqes së lëkurës duke mbrojtur shtresën e sipërme të lëkurës. Kjo do të nxisë çlirimin e faktorëve të rritjes për të promovuar shërimin pa shenja përmes prodhimit të kolagjenit.

  • çrregullime të gjendrës mbiveshkore
  • diabet
  • osteoporozë
  • menopauzë
  • çrregullime të metabolizmit, obeziteti
  • sëmundje të tiroides
  • prodhim i tepërt ose i pamjaftueshëm i hormoneve
  • tumore të mbiveshkores ose të ipofizës
  • statura e shkurtër
  • endokrinologji riprodhimi