Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Rrudhat

  Nga të gjitha shenjat e dukshme të plakjes, rrudhat mund të jenë ato që na bëjnë më të vetëdijshëm. Megjithëse ne trashëgojmë karakteristika gjenetike nga prindërit tanë që përcaktojnë pjesërisht strukturën dhe teksturën e lëkurës sonë. Ekspozimi në diell është faktori më i madh që kontribuon në shfaqjen e rrudhave të parakohshme. Në Aura, ne ofrojmë vetëm kujdesin dhe teknologjitë më të përparuara dhe të provuara kundër plakjes së lëkurës për trajtimin e rrudhave dinamike dhe statike të tilla si rrudhat e ballit, rrudhat e buzëqeshjes, rrudhat e vetullave, rrudhat e syve, faqet e varura dhe palat nazo-labiale.

  METODAT E TRAJTIMIT

  PEARL FRACTIONAL

  Ne ofrojmë Pearl Fractional për një opsion më të thellë të fraksionuar. Trajtimi depërton ngadalë në mikrokolona të vogla për të hequr në mënyrë të sigurt indet e dëmtuara dhe për të stimuluar rritjen e re të lëkurës për ta zëvendësuar atë. Rezultati është lëkura më e lëmuar, më e ndritshme, me volum, duke minimizuar vijëzimet e imëta, dëmtimet nga dielli dhe rrudhat, duke ofruar një lëkurë më të shëndetshme dhe rinore.

  JUVEDERM

  Mbushësit tanë të injektueshëm nga Juvederm janë bërë me gradën më të lartë të acidit hialuronik. Si një përbërës tashmë natyral i dermës, acidi hyaluronic është një formulim i përkryer biokompatibël, i cili do të integrohet menjëherë dhe natyrshëm për rezultate pa probleme. Juvederm ofron një zgjidhje për çdo nevojë vëllimi dhe konturimi. Juvederm është në dispozicion në formulime shumë të dallueshme; Ultra, Ultra Plus, Volbella, Voluma dhe Volift. Çdo formulë mund të aplikohet në mënyrë specifike në cilën zonë është më e përshtatshme, qofshin ato vija më të holla që rrethojnë zonën e syve dhe gojës deri te pala dhe brazda më të thella glabelare dhe nazo-labiale.

  BOTOX

  Botox është një tjetër opsion i shkëlqyesher i injektueshëm për trajtimin e rrudhave statike dhe dinamike, duke parandaluar gjithashtu zhvillimin e të rejave e duke i dhënë fytyrës një pamje më të çlodhur dhe të qetë. Injeksionet e botoksit ndonjëherë kombinohen me Anteis dhe mbushës të tjerë kozmetikë të injektueshëm për të arritur rezultatet e dëshiruara.

  PYETJET E SHPESHTA

  1- Si duhet të zgjedh trajtimin më të mirë për rrudhat e mia?

  Ka shumë opsione në dispozicion në varësi të zonës që dëshironi të përmirësoni. Specialisti kozmetik i Auras do t’ju këshillojë për trajtimin më të përshtatshëm për nevojat tuaja specifike.

  2- Çfarë përmirësimesh priten nga terapia e lëkurës me Pearl Fractional?

  Gjatë periudhës së katër deri në pesë trajtimeve, Pearl Fractional mund të ndihmojë në rikthimin e shkëlqimit dhe pamjes rinore të lëkurës. Rezultatet individuale të trajtimit s’janë shumë të dukshme, por efekti i përgjithshëm i trajtimeve të shumta mund të jetë mjaft dramatik.

  3- Sa zgjat efekti i Juvederm?

  Juvederm është mbushës me afat më të gjatë dhe të gjithë mbushësit Juverderm, zakonisht do të zgjasin 12 deri në 24 muaj.

  4- A është nevoja të bëj përgatitje për trajtimin me Botoks?

  Specialisti juaj mund t’ju këshillojë që të mos konsumoni alkool ose të ndërprisni marrjen e disa medikamenteve ose suplementeve në javën para trajtimit, si aspirina, ibuprofeni, të cilat dihet se hollojnë gjakun. Kjo do të ndihmojë në minimizimin e efekteve anësore të mundshme.

  Date: