Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Gastrohepatologjia

  Specialisti në gastroenterologji dhe hepatologji në Aura do të trajtojë çdo shqetësim që mund të keni; nga refluksi gastroezofageal deri te hepatiti. Fokusi ynë është në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të mëlçisë, traktit biliar dhe pankreasit, inflamacionit kronik të aparatit tuaj tretës, etj.

  Do merrni përgjigjet dhe trajtimet më të mira për rrethanat e mëposhtme:

  • gastrit
  • ulcerë
  • IBS
  • hepatit
  • polipe, apo formime, që ndodhin zakonisht në zorrën e trashë
  • verdhëza ose zverdhje e lëkurës
  • hemorrhoide, çarje
  • jashtëqitje me gjak
  • pancreatit, ose sëmundje e rrallë që shkakton inflamacion të pankreasit
  • kancer i brendshëm