Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Dermatologjia

  Problemet e lëkurës, puçrrat, skuqjet, njollat ose pigmentimi dhe rënia e flokëve janë disa nga arsyet kryesore për t’u vizituar nga një dermatolog, por përtej këtyre çështjeve mjekësore dhe kozmetike, një dermatolog mund të ndihmojë gjithashtu në njohjen e shenjave dhe simptomave të çështjeve serioze shëndetësore të fshehura. Dermatologu i Aurës do të ofrojë trajtimet më të mira për çdo gjë që ju shqetëson, që lidhet me lëkurën, flokët dhe thonjtë tuaj si:

  • Skuqje ose acarim të lëkurës
  • Lëkurë e petëzuar, e tharë
  • akne
  • skuqje ose çngjyrosje të lëkurës
  • nishane, lytha ose formime të tjera në lëkurë
  • nishane, lytha ose formime të tjera në lëkurë
  • vena varikoze
  • shenja të plakjes, si rrudhat, dëmtimi nga dielli ose lëkura e varur
  • rënie ose dëmtim i flokëve
  • zbokth
  • probleme të thonjve