Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Kardiologjia

  Klinika mjekësore e Aurës sigurohet që zemra juaj të jetë në gjendje të mirë pune dhe gjithashtu ndihmon në trajtimin e çdo gjendjeje mjekësore për funksionim më të shëndetshëm të këtij organi thelbësor në trupin tonë. Të gjithë e dimë se parandalimi është mënyra më e mirë për t’u kujdesur për shëndetin tuaj, ndaj duhet të vizitoni kardiologun tonë edhe në mungesë të simptomave, veçanërisht kur ka histori familjare të sëmundjeve të zemrës.

  Kardiologu ynë i kualifikuar do të ofrojë gjithashtu zgjidhjet më të mira mjekësore për:

  • aterosklerozë
  • fibrilacion atrial
  • aritmi
  • sëmundjen e lindur të zemrës
  • sëmundjen koronare të zemrës
  • sëmundjen kongjestive të zemrës
  • trigliceridet dhe kolesteroli i lartë në gjak
  • hipertensioni arterial
  • perikarditi, miokarditi, endokarditi
  • takikardia ventrikulare
  • presioni i lartë i gjakut ose hipertensioni