Regjistrohuni

Qëndroni të azhornuar

  Shëndeti dhe bukuria juaj ka rëndësi për ne!
  Top

  Fizioterapia & Terapia e masazheve

  MicroNeedling i quajtur edhe Dermal Needling ose Collagen Induction Therapy (Terapi me Induksion Kolagjeni) është një trajtim inovator, jo-ablativ që përdor një mjet të quajtur “Derma Pen” për të ripërtërirë lëkurën. Derma Pen përdor gjilpëra shumë të holla prej çeliku inoks që shpojnë lëkurën duke krijuar kanale të vogla thellë brenda sipërfaqes së lëkurës duke mbrojtur shtresën e sipërme të lëkurës. Kjo do të nxisë çlirimin e faktorëve të rritjes për të promovuar shërimin pa shenja përmes prodhimit të kolagjenit.

  PËRDORIMI I EFEKTSHËM I MICRONEEDLING

  • Rrudhat
  • Rosacea
  • Shenja plagësh
  • Plakja e lëkurës
  • Dëmtimi nga dielli
  • Rosacea
  • Shenja plagësh
  • Plakja e lëkurës

  SI FUNKSIONON MICRONEEDLING?

  MicroNeedling krijon një dëmtim jo-termik të kontrolluar nën sipërfaqen e lëkurës. Trupi më pas përgjigjet përmes formimit të shtresave të reja të indeve të fibrave të elastinës dhe kolagjenit të quajtura “neo-kolagjenezë”, si dhe kapilarë të rinj për një furnizim të përmirësuar të gjakut të quajtur “neo-angiogjenezë” në zonën e trajtuar. Lëkura mbushet dhe trashet në përgjigje të këtij stimuli, duke reduktuar shfaqjen e plagëve, rrudhat e imëta dhe ndryshimet e tjera të strukturës së lëkurës. Rezultatet janë të natyrshme, pa rrezik, të efektshme dhe të përballueshme për të rritur volumin, qëndrueshmërinë, madje edhe tonin e lëkurës!

  Fytyra

  Fytyra

  Dekolteja

  Krahët

  Këmbët

  PYETJET E SHPESHTA

  1- Sa kohë zgjat MicroNeedling?

   

  Proçedura zakonisht zgjat 10-20 minuta, në varësi të madhësisë së zonës.

   

  2- Sa trajtime me MicroNeedling janë të nevojshme?

   

  Shumica e njerëzve kanë nevojë për 4-6 trajtime për të parë një ndryshim.

   

  3- Çfarë ndodh gjatë një trajtimi me MicroNeedling?

   

  Së pari, do të vendoset një krem ​​mpirës në zonën e trajtimit, në mënyrë që të mos ndjeni pickimet e gjilpërës. Pastaj, personi që bën MicroNeedling do të lëvizë një mjet në formë stilolapsi ose rrotulli me gjilpëra të vogla rreth zonëssë trajtimit. Gjilpërat bëjnë prerje të vogla në lëkurën tuaj, gjë që shkakton pak gjakderdhje. Mjeku juaj mund të përhapë krem ​​ose serum në zonën e trajtuar pas kësaj. Qëllimi i proçedurës është të filloni proçesin e shërimit të trupit tuaj duke dërguar kolagjen dhe elastinë për të riparuar dëmtimet e vogla. Kolagjeni ndihmon në mbushjen dhe zhdukjen e rrudhave.

   

  4- A ka ndonjë rrezik në trajtimin me MicroNeedling?

   

  Trajtimet me MicroNeedling janë pa asnjë rrezik. Rezultatet janë të natyrshme, të efektshme dhe të përballueshme për të rritur volumin, qëndrueshmërinë, madje edhe tonin e lëkurës!

  Date: